Met heel veel plezier kondigen wij het zevende concert, 10 maart 2024, aan in deze serie van alweer het 21e seizoen. Helaas gaat het aangekondigde concert, door ziekte van Humphrey Campbell, niet door. Wij wensen Humphrey alle beterschap en een snel herstel.

Het concert wordt nu verzorgd door:

Het Cor Bakker Trio – Hollandse Helden:
de grote Nederlandse liedcomponisten

Cor Bakker, piano/Joep Lumeij, bas/Frits Landesbergen, slagwerk

Elke muzikant heeft zijn of haar eigen muzikale helden. Dat geldt ook voor Cor Bakker. Zijn muzikale smaak is door de jaren heen gevormd door grote namen als Louis van Dijk, Rogier van Otterloo e.v.a. Met het trio laat Cor prachtige werken horen met een directe of indirecte Hollandse connectie. Met Joep Lumeij en Frits Landesbergen is dit een ijzersterk trio en verzorgen zij een swingende middag. Na zijn cum laude afstuderen in 1984 aan het conservatorium Hilversum en vervolgstudies bij Claire Fisher is de carriére van Cor op gang gekomen, hoofdvakdocent conservatorium Utrecht, 11 jaar Metropole Orkest en heel veel meer activiteiten zijn hierna gevolgd.

Inmiddels is het concert uitverkocht. Echter, wij kunnen ons voorstellen dat u het als teleurstellend
ervaart omdat de tribute Nat King Cole niet kan plaatsvinden. Wanneer u het concert niet wilt bijwonen begrijpen we dat heel goed, laat ons dat via info@jazzinzandvoort.nl even weten.
Heeft u via iDeal of bankoverschrijving kaartjes besteld dan storten wij dit bedrag uiteraard zo snel mogelijk terug, vermeld even rek. nr. en tenaamstelling.

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Krocht, Grote Krocht 41, 2041LV Zandvoort.
Theater open 13.30 uur. Zaal open 14.15 uur. Aanvang concert 14.30 uur.
Entreebedrag € 15,=, reserveren van kaarten voor alle concerten via jazzinzandvoort.nl/reserveren.

Theo Smit gaat ook dit seizoen weer mooie maaltijden voor u bereiden. Deze keer is er een pastabuffet met verschillende pastasoorten, vlees, vis en natuurlijk een heerlijk toetje. 
Dit alles voor € 18,50

Reserveren uitsluitend voor het eten, bij Theo Smit, 06 54677947.
Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Wij hopen van harte dat de concerten weer goed worden bezocht en wij door uw aanwezigheid de kwaliteit en continuïteit kunnen waarborgen. Graag zien wij u tijdens één van de concerten, het gehele programma, seizoen 21, is te zien op www.jazzinzandvoort.nl

Hans Reijmers, voorzitter
Claudia Cavé, secretaris
Jean Louis van Dam, programmeur

Jazz in Zandvoort is 20 jaar geleden ontstaan, Eric Timmermans heeft deze concertserie geïntroduceerd. Het was, is en blijft zijn initiatief. Wij gaan, in zijn geest, verder met deze serie in de jaren die nog komen.