The Hague Jazz Project

Celebrating the jazz of Ack van Rooyen en Benny Golson

The Hague Jazz Project is een 11 man sterke “small” Big Band die voor ons de Jazz gaan spelen van Ack van Rooyen en Benny Golson. Ack van Rooyen kennen we als een zeer gewaardeerde gast in de Krocht en een briljante trompettist en bugelspeler. Werkte samen met Gil Evens, Clark Terry en was toentertijd lid van The Skymasters, orkest Bert Kaempfert zoveel andere ensembles.

Benny Golson was prominent lid van Art Blakey’s The Jazz Messengers en heeft een aantal Jazz standards geschreven o.a.I Remember Clifford, Killer Joe, Whisper Not en vele andere. Tijdens het concert gaan we een aantal van deze Jazz klassiekers ongetwijfeld horen. Het wordt weer een swingende middag!!!

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Krocht, Grote Krocht 41, 2041LV Zandvoort. Theater open 13.30 uur. Zaal open 14.15 uur. Aanvang concert 14.30 uur. Entreebedrag € 15,=, reserveren van kaarten voor alle concerten via www.jazzinzandvoort.nl.

Theo Smit gaat ook dit seizoen weer mooie maaltijden voor u bereiden. Deze keer is dat Varkenshaas Saté of Biefstuk met frites, groenten garnituur en natuurlijk een toetje.
Dit alles voor slechts € 18,50

Reserveren uitsluitend voor het eten, bij Theo Smit, 06 54677947.

Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Wij hopen van harte dat de concerten weer goed worden bezocht en wij door uw aanwezigheid de kwaliteit en continuïteit kunnen waarborgen. Graag zien wij u tijdens één van de concerten, het gehele programma, seizoen 21, is te zien op www.jazzinzandvoort.nl