Met heel veel plezier kondigen wij het vierde concert, 17 december 2023, aan in deze serie van alweer het 21e seizoen.

Het concert wordt nu verzorgd door:

Nathaly Masclé, zang / Paul Poulissen, trompet, flügelhorn en zang / Jean Louis van Dam, piano / Edwin Corzilius, bas en Frits Landesbergen, slagwerk

Celebrating een Jazzy Christmas

Deze groep geweldige musici gaan er een fantastisch swingend Jazz feest van maken en natuurlijk komen alle bekende kerstliedjes voorbij, zij hebben vast nog wel iets bijzonders in petto waarmee zij ons gaan verrassen. Nathaly is een heerlijke zangeres die in haar eigen stijl telkenmale het publiek weet te verrassen. Met Paul gaat u in de Krocht kennismaken. Hij is trompet/piano docent, o.a. klankregisseur voor de NPS en nog heel veel andere muzikale activiteiten staan op zijn cv. Jean Louis, Edwin en Frits behoren tot de top van de Nederlandse Jazz musici. No need to say more.

Ook dit wordt weer een prachtige swingende middag om het jaar mee te besluiten.

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Krocht, Grote Krocht 41, 2041LV Zandvoort.
Theater open 13.30 uur. Zaal open 14.15 uur. Aanvang concert 14.30 uur.
Entreebedrag € 15,=, reserveren van kaarten voor alle concerten via jazzinzandvoort.nl/reserveren

Theo Smit gaat ook dit seizoen weer mooie maaltijden voor u bereiden. Deze keer is dat warm- en koud buffet met vis vlees, verschillende salades en natuurlijk een heerlijk toetje.
Dit alles voor € 29,50

Reserveren uitsluitend voor het eten, bij Theo Smit, 06 54677947.

Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Wij hopen van harte dat de concerten weer goed worden bezocht en wij door uw aanwezigheid de kwaliteit en continuïteit kunnen waarborgen. Graag zien wij u tijdens één van de concerten, het gehele programma, seizoen 21, is te zien op www.jazzinzandvoort.nl

 Hans Reijmers, voorzitter
Claudia Cavé, secretaris
Jean Louis van Dam, programmeur

Jazz in Zandvoort is 20 jaar geleden ontstaan, Eric Timmermans heeft deze concertserie geïntroduceerd. Het was, is en blijft zijn initiatief. Wij gaan, in zijn geest, verder met deze serie in de jaren die nog komen.