Beste Jazzvriendinnen- en vrienden,

Met heel veel plezier kondigen wij het eerste concert, 11 september 2022, aan in deze serie van alweer het 20e seizoen. Het concert wordt verzorgd door:

Nathaly Masclé en Dennis Kivit.  
Celebrating the jazz van The Millers. 
Jean Louis van Dam, piano – Marcel Booij, bas – Niek van Wiggen, slagwerk. 

De geschiedenis van The Millers laat zich niet in een paar zinnen weergeven. Oprichter Ab de Molenaar heeft zich tijdens het ca. 40 jarig bestaan van het combo weten te omringen met Jazz musici, o.a. Herman Schoonderwalt/John Engels/Coen van Nassou/Pia Beck/Paul Ruys, waardoor er eigenlijk altijd muziek van hoog niveau werd gemaakt. Vocalisten Sanny Day, Susi Möller, Eddy Doorenbos zullen bij velen warme herinneringen oproepen. Nathaly Masclé en Dennis Kivit gaan het repertoire van the Millers fantastisch vertolken en maken er een gedenkwaardige middag van.

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Krocht, Grote Krocht 41, 2041LV Zandvoort.

Theater open 13.30 uur.
Zaal open 14.15 uur.
Aanvang concert 14.30 uur.

Entreebedrag € 15,=. Voor een Passe Partout graag de site raadplegen, hier zijn de bijzonderheden te zien. Aanschaffen Passe Partout en reserveren van kaarten voor alle concerten via www.jazzinzandvoort.nl.

Theo Smit gaat ook dit seizoen weer mooie maattijden voor u bereiden. Deze keer keuze uit Varkensfilet of Biefstuk, uiteraard met groenten garnituur, frietjes en een toetje.
Dit alles voor slechts € 17,50

Reserveren, uitsluitend voor het eten, bij Theo Smit, 06 54677947.
Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Tribute to the Millers

​Sanny Day, Eddy Doorenbos, Ab de Molenaar kortom, the Millers. Een begrip in de Nederlands Jazzscene in de jaren 40, 50 en een beetje 60. Het aantal Nederlandse en internationale musici die hebben gespeeld met de Millers is niet te tellen. Deze tribute van Nathaly Masclé en Dennis Kivit is meer dan verdiend zal bij velen herinneringen oproepen.