Met heel veel plezier kondigen wij het zesde concert, 12 februari 2023, aan in deze serie van alweer het 20e en jubileum seizoen.

Het concert wordt nu verzorgd door:

Francesca Tandoi, piano en zang

Celebrating the Italian Jazzclub

Max Ionata, tenorsaxofoon, Stefano Senni, bas, Frits Landesbergen, drums

Deze geboren Italiaanse pianiste en zangeres is in 2009 gaan studeren aan het Haags Conservatorium en heeft zich ontwikkeld tot een begaafd pianiste en zangeres, een natuurtalent met een fantastisch gevoel voor swing en zingt alsof dat heel vanzelfsprekend is. In 2014 heeft zij een zeer succesvolle tournee in Zwitserland gedaan en dat heeft geleid tot optredens in heel Europa. Dit concert is onderdeel van een nieuwe Europese tournee.

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Krocht, Grote Krocht 41, 2041LV Zandvoort.
Theater open 13.30 uur. Zaal open 14.00 uur. Aanvang concert 14.30 uur.
Entreebedrag € 15,=, reserveren van kaarten voor alle concerten via www.jazzinzandvoort.nl.

Theo Smit gaat ook dit seizoen weer mooie maattijden voor u bereiden. Deze keer is dat een kabeljauwmoot of biefstuk met groentegarnituur, frites en natuurlijk een toetje.
Dit alles voor slechts € 17,50

Reserveren, uitsluitend voor het eten, bij Theo Smit, 06 54677947.
Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Wij hopen van harte dat de concerten weer goed worden bezocht en wij door uw aanwezigheid de kwaliteit en continuïteit kunnen waarborgen. Graag zien wij u tijdens één van de concerten, het gehele programma, seizoen 20, is te zien op www.jazzinzandvoort.nl

Hans Reijmers, voorzitter
Claudia Cavé, secretaris
Jean Louis van Dam, programmeur

Jazz in Zandvoort is 20 jaar geleden ontstaan, Eric Timmermans heeft deze concertserie geïntroduceerd. Het was, is en blijft zijn initiatief. Wij gaan, in zijn geest, verder met deze serie in de jaren die nog komen.