Beste Jazzvrienden,

Met heel veel plezier kondigen wij het vierde concert, 18 december 2022, aan in deze serie van alweer het 20e en jubileum seizoen.

Dit concert wordt verzorgd door:

Madeline Bell

Celebrating a Jazzy Christmas

Jean Louis van Dam, piano – Edwin Corzilius, bas – Frits Landesbergen, slagwerk

Het concert is inmiddels uitverkocht.

Madeline Bell, begenadigd Amerikaanse zangeres die wereldberoemd werd als bandlid van Blue Mink en vervolgens als solo artiest de wereld veroverde door haar medewerking aan projecten met Elton John, Dusty Springfield, the Beatles, Rolling Stones en heel veel anderen. Prachtige opnamen zijn er gemaakt met het Jazzorkest van het Concertgebouw in een tribute to Ray Charles. Kortom, wij laten ons graag meeslepen in de swingende muziek die wij deze middag gaan beleven.

De concerten gaan plaatsvinden in theater de Krocht, Grote Krocht 41, 2041LV Zandvoort.
Theater open 13.30 uur. Zaal open 14.00 uur. Aanvang concert 14.30 uur.

Theo Smit gaat een prachtig warm- en koud buffet bereiden met een grote keus uit vlees, vis, salades en heel veel meer. Dit alles voor slechts € 27,50

Reserveren om deel te nemen aan het buffet graag een belletje of sms naar Theo Smit, 06 54677947. Parkeren: naast het theater in parkeergarage Louis Davids Carre.

Wij hopen van harte dat de concerten weer goed worden bezocht en wij door uw aanwezigheid de kwaliteit en continuïteit kunnen waarborgen. Graag zien wij u tijdens één van de concerten, het gehele programma, seizoen 20, is te zien op www.jazzinzandvoort.nl

Hans Reijmers, voorzitter
Claudia Cavé, secretaris
Jean Louis van Dam, programmeur